Thursday, June 10, 2010

SOUPANATURAL

Soupanatural er en mindre kæde af økologiske suppe og cocktailbarer i København. Soupanatural vil gerne gøre det rigtige, og det rigtige mener vi at drive vores virksomhed med respekt for mennesker, samfund og miljø.


Soupanatural og CO2 E - Race samarbejdede 2009 i forbindelse med at skabe klima paraden "Sunny Happy People" under Distortion Festivalen, der gik igennem Vesterbros gader og endte op på Enghaveplads.
Claus Ankersen AKA "Captian Hope" holder en ode til Solen oppe på toppen af Soupanaturals orange BIL med pyramider på, der siden blev trukket igennem Vesterbros gader (uden at bruge benzin) af elbiler og mennesker i paraden.


Soupanaturals menu er økologisk, fortrinsvis vegetarisk og vi arbejder meget med at finde nye løsninger på gamle problemstillinger. Vi forsøger at reducere vores energiforbrug, finde alternative affaldsløsninger og donerer en krone per solgt suppe eller cocktail til Projekt Udenfor, der arbejder med udsatte hjemløse i København. Soupanatural mener det er vigtigt at tage ansvar for den verden vi lever i, og deltager aktivt i arrangementer og events med dette formål for øje.

Mere information om Soupanatural:
www.soupanatural.dk
http://soupasizeme.soupanatural.dk
http://suppe.soupanatural.dk

No comments:

Post a Comment